Zbogom proširenim venama uz ovaj prirodni recept!

Krvne žile koje su oslabljene, proširene i vidljive ispod površine kože označavaju se kao proširene vene. Ove vene su obično plave ili tamno ljubičaste. To je česta bolest koja može biti posljedica niza stanja organizma, uključujući i trudnoćo, pretilost, dugo stajanja, dob, genetika, itd.

Na početku njihova nastanka, proširene vene se obično tretiraju s kompresijskim tehnikama, kao što je nošenje kompresiskih čarapa. Ipak, kao posljedica napretka, dolazi do pojave drugih zdravstvenih problema, kao što su bolne upale, osjećaj težine u nogama i oticanje. Također, proširene vene su često praćene pojavom pauk vena i proširenih kapilara na koži, što dodatno pogoršava stanje.

Kada je u pitanju smirivanje upala i pokretanje protok krvi, jedan od najboljih prirodnih lijekova koje možete koristiti je češnjak. Češnjak je povrće s nevjerojatnim ljekovitim svojstvima, uključujući i razbijanje toksina u tijelu i podsticanje njihove eliminacije iz tijela.

Ako uvedete češnjak u svakodnevnu prehranu primijetit ćete dugoročno zdravstveno poboljšanja.

Ayurvedski lijek protiv proširenih vena

SASTOJCI:

  •     Žlica maslinovog ulja
  •     Pola čaše soka od naranče
  •     Češnjaka, fino ribani

METODA

Dobro izmiješajte sve sastojke, i pustite smjesu da odstoji dvanaest sati prije upotrebe. Primijenite smjesu na pogođena područja, primjenom sporih kružnih pokreta. Masirajte sve dok se smjesa ne apsorbira u kožu potpuno. Koristite topli zavoj ili ručnik da zamotate područje koje ste prethodno masira sa smjesom, i pustite neka  odstoji petnaest minuta. Uskoro ćete primjetiti olakšanje. Ponovite postupak onoliko puta koliko vam je potrebno.

Zapratite i podijelite. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *