SVJESNO JE ODBILA HEMOTERAPIJU I POBIJEDILA RAK: Promjenila je ishranu, evo šta je jela, a šta potpuno izbacila

Kada se Evita Ramparte konsultovala sa doktorom o konstantnom bolu koji je osjećala, rečeno joj je da ima rak jajnika.

Takođe joj je rečeno da su hemoterapija, operacija i zračenje jedine dostupne opcije ali je Evita vjerovala da postoji još nešto što bi mogla pokušati.

Vrijedi spomenuti da je Evita živjela kao i većina ljudi. Hranila se nezdravo i nije vježbala uopšte, stoga je imala problema sa gojaznošću i bila je nesrećna.

Umjesto da prati redovne preporuke, Evita je odlučila da se usresredi na mijenjanje svog načina života i ishrane. To je bila jedina stvar koja joj je pomogla, uprkos činjenice da su joj doktori rekli da ne postoji lijek.

Prvobitno je posjetila lekara alternativne medicine. Dobila je savjjet da počne sa Gersonovim sokovnim režimom. Prestala je da konzumira prerađenu hranu, pice i krofne i prebacila se na sveže sokove. U tom trenutku je shvatila šta znači osjećati se srećno i zdravo.

Evita je podijelila svoja iskustva i rekla da joj je sokovni režim pomogao da eliminiše oko 16 kamena iz žučne kese. Ovo kamenje se stvara od toksičnih materijala koji se nagomilavaju u tijelu i na kraju može doći do operacije kako bi se oni uklonili.

Evitin novi način života joj je pomogao da otkrije njenu „pravu ljepotu,“ – za kakvu nikad nije znala. Zdraviji izgled, manjak kilograma i ljepša koža su uticali pozitivno i na Evitino samopouzdanje.

Ova priča potvrđuje staru izreku „ono ste šta jedete.“ Mnoge studije su pokazale da navike u ishrani zaista utiču na fizički izgled.

Konzumiranje namirnica bogatih hranljivim materijama utiče na izgled vaše kože, te utiče na cjelokupan nivo privlačnosti. Štaviše, konzumiranje takvih namirnica dovodi do rozikasto-žućkastog tena koji je čak privlačniji od preplanule kože.

Sa druge trane, korišćenje sintetičke kozmetike pune hemikalija zapravo povećava rizik od karcinoma.

Evitina priča je inspirativna i nadamo se da će vas podstaći da koristite prirodnije supstance da porazite bolest koja je toliko česta širom svijeta.

Pogledajte video:

Izvor: Webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *