RAK I ČAJ: NAUČNICI PRONAŠLI VEZU!

Jedinstveni sistem za poboljšanje zdravlja profesora Ivana Neumivakin-a stiče sve više sledbenika. Poznati lekar razbio je sve stereotipe o lekovima, ozbiljnim bolestima i onome što smo nekada nazivali zdravim načinom života.

SAVET LEKARA

Kafa, čaj, mineralna voda, kompot – ova pića doprinose slaganju telesnih ćelija! Da biste izlečili celo telo, potrebno je piti čistu vodu bez aditiva, najmanje 2 litra dnevno.
Voda je najčistiji elektrolit, energija koja mitohondrije čini aktivnim. Uzrok bilo koje bolesti je nedostatak vode u telu!

Poluizgladnelo postojanje i obilno piće mogu izlečiti i najstrašnije bolesti! Ivan Neumivakin veruje da čak i beznadežni pacijenti uvek imaju priliku da se oporave. Rak i AIDS su bolna stanja u telu uzrokovana lošim izborom načina života, nedostatkom vode i raznim vrstama poremećaja u ishrani.

Potrebno je piti vodu 10-15 minuta pre obroka – 1-2 čaše. Ovaj postupak će pomoći u razređivanju krvi i smanjenju stresa na kardiovaskularnom sistemu.

Posle jela ne smete piti, usta možete ispirati samo vodom. Gastrični sok ne treba razređivati sa drugim tečnostima! Ako izbacite naviku pijenja vode, čaja ili kafe nakon jela, probavni procesi će se poboljšati, telo će apsorbovati više hranljivih sastojaka.

Ne možete jesti hranu na silu! Ljudsko telo je inteligentan sistem koji radi u svom ritmu i ni u kom slučaju ne treba da ga ometa.

Važno je piti ne kuvanu, već taloženu vodu! Vodu iz česme treba staviti da se taloži uveče, ispraznite 2/3 sledećeg jutra i zagrevajte dok se na površini ne pojave mali mehurići. Samo takva voda leči sve bolesti i omogućava ćeliji da se napuni životvornom tečnošću.

Pokušajte da ne jedete ništa posle 19 sati. Ovo je garancija zdravlja: ​​probavni sistem mora potpuno da se odmara!

Da biste bili zdravi, vredi obratiti pažnju ne samo na fizički aspekt svog postojanja, već i na duhovni. Nezdrava, trula duša izaziva bolesti tela!

Podelite ove zdravstvene tajne sa prijateljima, biće vam beskrajno zahvalni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *