Otac Zago: ‘Rak je izlječiv. Moj recept pomogao je mnogima…’

Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih pacijenata, na ovaj način liječeni su tumori maternice, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, kostiju, leukemija…

Franjevački redovnik i učitelj, “otac” Romano Zago iz Brazila godinama je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da, između ostalog, prevenira i liječi rak. O tome je objavio i knjigu “Rak je izlječiv”.

Romano Zago službovao je u Brazilu među sirotinjom i tad je primijetio da se u narodu ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe. Nakon toga Romano se posvetio proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo na tom poslu, piše 24sata.hr.

Nastavio je to i preseljenjem u Betlehem, gdje i danas živi u poznim godinama jer je rođen 1932. godine. Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih mnogobrojnih pacijenata, na ovaj način liječeni su tumori maternice, glasnica, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, mokraćnog mjehura, kostiju, leukemija… 

Recept protiv raka

Priprema: Za recept se preporučuje aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušajte pronaći ovu vrstu. Sve uspijevaju i kod nas, čak i u posudama u kućama. Ipak, ako baš niste u stanju naći aloe arborescens, može poslužiti i aloe vera, koja ima slična svojstva, ali samo slabija.

Listove ili list težine 300 g operite, uklonite bodlje, isjecite na komadiće i ubacite u blender. Dodajte pola kile meda i 5 žlica jačeg alkoholnog pića koje služi za bolju apsorciju na kapilarnom nivou prilikom konzumiranja.

Ako baš ne konzumirate alkohol, upotrijebite prirodni jabučni ocat u istom omjeru. Smjesu blendajte 2-3 minute. Pohranite napitak u staklenu bocu, koju ćete držati isključivo u hladnjaku.

Konzumacija: Uzimajte 1-2 žlice najmanje pola sata prije jela tri puta na dan. Prije upotrebe bocu dobro promućkajte. Na početku uzimajte 1 žlicu tri puta na dan, a poslije možete povećati dozu na dvije. Smjesa u receptu dovoljna je za 10-12 dana korištenja.

Popijte sve. Nakon ove doze pravi se pauza od 10 dana te se tretman ponavlja po potrebi. Tretman se može koristiti zajedno sa zapadnim medicinskim terapijama. Pauza od 10 dana je zbog blage toksičnosti koju biljka posjeduje, iako je mnogi koriste i bez pauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *