ODBILA HEMOTERAPIJU I IZLIJEČILA RAK: Promjenila je ishranu, evo šta je jela, a šta potpuno izbacila!

ODBILA HEMOTERAPIJU I IZLIJEČILA RAK: Promjenila je ishranu, evo šta je jela, a šta potpuno izbacila!

Kada se Evita Ramparte konsultovala sa doktorom o konstantnom bolu koji je osećala, rečeno joj je da ima rak jajnika.

Takođe joj je rečeno da su hemoterapija, operacija i zračenje jedine dostupne opcije ali je Evita verovala da postoji još nešto što bi mogla pokušati.

Vredi spomenuti da je Evita živela kao i većina ljudi. Hranila se nezdravo i nije vežbala uopšte, stoga je imala problema sa gojaznošću i bila je nesrećna.

Umesto da prati redovne preporuke, Evita je odlučila da se usresredi na menjanje svog načina života i ishrane. To je bila jedina stvar koja joj je pomogla, uprkos činjenice da su joj doktori rekli da ne postoji lek.

Prvobitno je posetila lekara alternativne medicine. Dobila je savet da počne sa Gersonovim sokovnim režimom. Prestala je da konzumira prerađenu hranu, pice i krofne i prebacila se na sveže sokove. U tom trenutku je shvatila šta znači osećati se srećno i zdravo.

Evita je podelila svoja iskustva i rekla da joj je sokovni režim pomogao da eliminiše oko 16 kamena iz žučne kese. Ovo kamenje se stvara od toksičnih materijala koji se nagomilavaju u telu i na kraju može doći do operacije kako bi se oni uklonili.

Evitin novi način života joj je pomogao da otkrije njenu „pravu lepotu,“ – za kakvu nikad nije znala. Zdraviji izgled, manjak kilograma i lepša koža su uticali pozitivno i na Evitino samopouzdanje.

Ova priča potvrđuje staru izreku „ono ste šta jedete.“ Mnoge studije su pokazale da navike u ishrani zaista utiču na fizički izgled.

Konzumiranje namirnica bogatih hranljivim materijama utiče na izgled vaše kože, te utiče na celokupan nivo privlačnosti. Štaviše, konzumiranje takvih namirnica dovodi do rozikasto-žućkastog tena koji je čak privlačniji od preplanule kože.

Sa druge trane, korišćenje sintetičke kozmetike pune hemikalija zapravo povećava rizik od karcinoma.

Evitina priča je inspirativna i nadamo se da će vas podstaći da koristite prirodnije supstance da porazite bolest koja je toliko česta širom sveta.

 

(zdravljeipriroda.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *