NAPRAVITE SAMI EFIKASNU MASKU PROTIV BORA – Podmladite i zategnite vaše lice!

Različite kompanije proizvode različite preparate za postizanje mlađe kože obećavajući vam pritom uklanjanje bora, glatke linije i podignute očne kapke.

Problem je taj što mnogi proizvodi sadrže hemikalije utrljavamo u našu kožu. Ali, tu je sada potpuno prirodni sastojak, za koji možda niste ni znali da može da vam pomogne pri boljem i lepšem izgledu.

Beli luk je poznati sastojak u kulinarstvu. Kao prirodan i organski sastojak mnogo se koristi u centralnoj Aziji, gde ljudi celu žetvu poklanjanju upravo belom luku kao izvoru hrane s odličnim blagostanjem i “prednostima” za lepotu.

Uvođenjem belog luka u vašu ishranu snizićete holesterol, pomoći će vam u borbi protiv opakih bolesti, ali i sprečiće prehladu. Isto tako je efikasan prirodni piling.

Pripremite odličnu masku za podmlađivanje vašeg lica

Za ovaj recept potrebni su vam sledeći sastojci:

– beli luk
– bela glina
– med
– hladna voda
– peškir
– kašika
– činija

Beli luk pretvorite u pastu, dodajte jednu kašičicu meda i jednu kašiku bele gline. Pomeštajte sve zajedno. Osigurajte da vam je kosa što dalje od lica, pa stavite ovu smesu. Neka stoji 10 minuta. Potom sve isperite hladnom vodom. Ovaj tretman možete da ponovite svaki dan

Izvor: radiosarajevo.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *