I farmaceuti ga preporučuju: Zaustavlja rak bez hemoterapije – VIDEO

Kurkuma je drevni Ajurveda lijek koji se koristi vijekovima u cijeloj Indoneziji i jugoistočnoj Aziji. To je jedan od najmoćnijih antioksidanasa antiiflamatornog dejstva i u prvim redovima borac protiv raka.

Rak je katastrofalna bolest ali efekti liječenja ne moraju da budu katastrofalni. Kurkuma može biti odgovor na vaše probleme! Kurkuma je začin koji se često koristi u azijskim jelima i pripada istoj porodici kao i koren đumbira.

Kliničko ispitivanje testirano na 25 pacijenata sa različitim prekanceroznim promjenama u organizmu pokazalo je da bi kurkumin zaustavio prekancerogene promjene koje bi prerasle u rak, piše “Organichealth”!

Kurkumin, aktivni sastojak u kurkumi je moćan antioksidans. Antioksidansi pomažu da zaštite ćelije u organizmu slobodnih radikala.

Mnoge studije su pokazale da kurkumin ometa nekoliko važnih puteva koji su uključeni u molekularni razvoj raka, rast i širenje. Istraživači su došli do zaključka da kurkuma inhibira formiranje kancerogenih enzima.

Apsorpcija kurkumina se poboljšava mješanjem sa jednom kašikom maslinovog ulja i jedne trećine male kašičice crnog bibera

Kroz učenje molekularne biologije o putevima raka, dokazi zapravo pokazuju efekat prirodnog ekstrakta na različitim relevantnim molekularnim metama u raznim fazama raka. To se zove molekularno ciljani tretman protiv raka, a opšte je praktikovano u onkologiji danas.

Farmaceuti su je odobrili kao lijek i već odavno je poznato da kurkuma ima antikancerogena svojstva. Potrebna je široka praksa i upotreba prirodnih proizvoda za molekularno ciljanu aktivnost protiv kancera.

Izvor: webtribune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *