Uz ovaj prirodni lijek bol u kičmi, zglobovima i nogama je prošlost

Uz ovaj prirodni lijek bol u kičmi, zglobovima i nogama je prošlost

Uz ovaj prirodni lijek bol u kičmi, zglobovima i nogama je prošlost , zaista djeluje i lako ga je pripremiti, pogledajte recept u nastavku.

Želite da vas kičma više nikada ne boli? Isprobajte ovaj prirodni recept, i nećete prepoznati svoju kičmu. Jer, sve što je genijalno je zapravo veoma jednostavno i dostupno, bukvalno na dohvat ruke.

Sastojci
1 suhu smokvu
– 1 suhu kajsiju
5 suhih šljiva
Priprema
Ako želite da zaboravite na bolove u kičmi, 45 dana, svako veče, pred spavanje, treba da jedete: – 1 suhu smokvu – 1 suhu kajsiju – 5 suhih šljiva
Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.
Ovaj recept je dobijen na poklon od sportista-olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kičmu poslije teških fizickih napora.

Bol u kičmi zglobovima i nogama je izliječena. Nadamo se da ste zadovoljni, ako se odlučite da napravite i probate recept obavezno nam javite utiske . Koliko dugo ste koristili i u kojoj mjeri Vam je pomogao

Liječi 100 bolesti: Pijte čaj od KADIFE za ove tegobe!

Verovatno je skoro svi imaju u svom dvorištu, ali malo ko zna da je kadifa lekovita
U narodnoj medicini, kadifa se koristi kao diuretik, dijaforetik i anthelmintik.

Čaj od kadife leči dijareju i želudačne kolike.Ovaj čaj povećava otpornost organizma na prehladu, bolesti gripa, razne mikrobe, spašava čoveka od virusa i bakterija i jačaju imunitet. Međutim, treba biti naročito oprezan s količinom upotrebe ovog čaja, jer cvetovi, a naročito lišće kadife su bogati esencijalnim uljima, i nisu pogodini za sve.

Za početak pokušajte sa ovom infuzijom: stavite jedan cvet u šolju, prelijte vrelom vodom. Nakon 15 minuta procedite i popijte čaj. Odmah ćete osećati da li vam ovaj tretman prija ili ne.

Kad pijete čaj od kadife, birajte crveno – braon cvetove koji su bogati karotenom i pigmentima, pogledajte više…

Izvor: http://svirecepti.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *