Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA:

Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA: Izbacuje masnoće i višak vode…

Čišćenje tijela od toksina je itekako poželjna i bitna stvar u životu svakog pušača. Zato pušači ako ste ikako u mogućnosti sa vremena na vrijeme uradite ovu stvar, i probajte svakako da smanjite broj cigareta po jednom danu.

Cijeli tretman traje samo 3 dana, a 2 dana prije početka prestanite jesti i piti mliječne proizvode.Prvog dana čišćenja, posljednji obrok nek vam bude u 19 sati, a prije spavanja popijte šolju biljnog čaja i to bez šećera. Možete tek dodati malo meda da bi dobili na aromi i to je sve.

Prije doručka popijte 300 ml vode sa limunom, a nakon doručka 300 ml soka od grejfuta. A prije doručka i ručka popijte 300 ml prirodnog soka od mrkve, to će vas dodatno pročistiti.

Za vrijeme ručka popijte 400 ml soka koji je bogat kalijumom. Druge noći, prije spavanja 400 ml soka od brusnice. Sva 3 dana se opuštajte u toploj kupki najmanje 15 minuta, to će pomoći proces prečišćavanja.

Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA:

Preuzeto sa: https://novadanas.com/

U nastavku nešto o kafi od žira:

Pravila “posebnu” jutarnju kafu – Izliječila štitnu žlijezdu, anemiju i bolove u kostima!

Da li ste znali da postoji napitak sa žirom sličan kafi, koji može da sredi vaše probleme sa štitnom žlijezdom? Pored toga, ovo ljekovito piće može da vam pomogne i da popravite krvnu sliku, a pozitivno utiče na cijelo tijelo!

Što je najbolje od svega, veoma se lako pravi, a ukus je toliko sličan omiljenom jutarnjem napitku, da ovo piće zovu žir-kafa.

Za početak, treba da napravite malu zalihu mljevenog žira i da svakog dana kuhate po jednu kašičicu. Anemičnim osobama preporučuje se da ovo rade dva puta dnevno i već nakon sedam dana osjetićete značajno poboljšanje kada je u pitanju štitna žlijezda.

Kako pripremiti žir

“Zrele plodove prvo treba propržiti, oljuštiti, a zatim samljeti u jakom blenderu. Kada pripremate napitak, stavite vodu da proključa, dodajte kašičicu mljevenog žira, pa kuhajte desetak minuta. Procijedite napitak i spremni ste za prirodno liječenje štitne žlijezde.

U napitak možete da dodate malo šećera ili mlijeka, ali je najbolje piti ga bez dodataka”, recept je žene koja je pomoću ovog napitka uspjela značajno da popravi zdravlje, naročito stanje štitne žlijezde, anemiju i bolove u kostima od kojih je patila godinama.

Napitak od žira popravlja krvnu sliku, liječi anemiju (žir je odličan izvor gvožđa), ali i smanjuje bolove u kostima i zglobovima, naročito kod žena starijih od 40 godina.

Pomaže i kod menstrualnih tegoba, reguliše loše varenje, pomaže u liječenju unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida, stabilizuje krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola i triglicerida.

Nauka je već dokazala da žir sadrži dosta aktivnih materija koje za sada nisu dovoljno iskorištene u farmaceutskoj industriji, a najvažnije od njih su ogromne količine gvožđa, bakra, fosfora i kalijuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *