NEVJEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: “Ova biljka me spasila od raka – uništila je maligne ćelije za kratko vrijeme, a evo kako se pravi”

U nastavku pročitajte priču o jednom čovjeku iz Bugarske koja govori o njegovom životu i njegovoj borbi sa opakom bolešću.

Njegova priča nadahnula je mnoge ljude, te im vratila nadu u život!

“Kada su mi 2002. godini ljekari otkrili benigni tumor u mom mozgu, po hitnom postupku sam primljen u bolnicu BLD – Sofja na operaciju. Tumor jeu tom trenutku bio veličine 5,5 cm,ali i dalje operacija je uspješno završila, zahvaljujući najboljim neurohirurzima u Bugarskoj.

Međutim na moje veliko razočarenje nakon dve godine tumor se ponovo vratio te i sada narastao do gotovo iste veličine.

Morao sam na novu operaciju,koja je ubrzo nakon toga i zakazana ali ovoga puta lasersku, međutim nakon operacije novi šok nakon lijeva ruka i noga su mi postale paralizovane.

Ljekari su dalje ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan. Onda sam upućen na onkologiju, nakon čega je uslijedila radioterapija, ali bez ikakvih rezultata.

Tumor je opet izrasta, tako da je prethodila nova operacija koja je brzo bila zakazana. Poslije operacije otišao sam na rehabilitaciju, sam slomljen i razočaran međutim na moju sreću upoznao sam čovjeka koji mi je promijenio život.

Taj čovjek kojeg sam tada upoznao je bolovao od raka bubrega. Međutim njegova operacija je prošla neuspješno, te su mu doktori predviđali još samo nekoliko mjeseci života, tačnije 3-4 mjeseca.

Međutim taj isti čovjek imao je također imao sreću da upozna ženu koja mu je ispričala o biljci koja može da pomogne njegovom stanju i da ga izliječi, kasnije sam saznao da se ova biljka zove crna zova.

Ta biljka izgleda kao grm koji raste oko riječnih kanala, te je njen plod podseća na borovnice. Ova biljka sazrijevanja krajem avgusta i početkom septembra, ali plod mora da bude dobro zreo da bi imao ljekovita svojstva.

Kada uberete ovu biljku bobice, operite ih i stavite u tegle, tako što redate red bobica, pa jedan red šećera, tako sve do vrha. Teglu odložite na mjesto gdje ima sunca, kako bi došlo do vrenja. Nakon dvije sedmice, teglu treba zatvoriti premjestiti u frižider.

Da biste imali dovoljno ovog lijeka do iduće godine,morate imati najmanje dvije tegle, a možete napraviti i više. Ovaj lijek konzumirajte tako što uzimajte najmanje 1 kašičicu svakog jutra na prazan stomak, 10 minuta prije jela.

Čovjek kojeg sam upoznao je počeo da konzumira ovaj lijek u trenutku kada su mu doktori saopštili da nema šanse za izlječenje, stoga sam počeo da vjerujem u njena ljekovita svojstva.

Mjeseci su prošli, a on je još uvijek živ, štoviše rezultati na kontroli su pokazali da je rak u potpunosti nestao.

Zatim sam ja u svom očaju počeo da uzimam, ali sam prvo morao sačekati 2 mjeseca kako bih ubrao crnu zovu, zatim pripremio lijek i počeo da ga primjenjujem.

I evo četiri godine je prošlo od moje posljednje operacije, a na moju veliku sreću tumor se više nikada nije vratio.

Svoju priču počeo sam pričati mnogim ljudima, te nakon jednog razgovora s doktorom saznao sam da je jedna pacijentkinja izliječla rak dojke koristeći isti lijek, jer tokom kontrole ustanovilo se da je rak nestao.

Pored ovoga ova biljka se koristi i za liječenje mnogih bolesti, te za imuni sistem. Ovu biljku treba konzumirati isključivo kada je zrela, plod treba biti mekan, a boja gotovo crna.

Izvor: novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *