KORU OD BANANE STAVITE U FRIŽIDER: Nakon samo 15 minuta riješit ćete se problema koji vam uništava život…

Ukoliko imate bolove u glavi, važno je da znate trik uz pomoć voća.

Naime, za borbu protiv glavobolje dovoljna vam je samo jedna banana. Jedna očajna žena odlučila je da stane na put neumoljivom bolu.

Način liječenja glavobolje naše vjerne čitateljice vam prenosimo u cjelosti:

“Osjetila sam jaku glavobolju koja me po ko zna koji put probudila i nisam htjela da pijem još jedan lijek koji neće dati rezultat, već će mi samo iritirati želudac.”

Banane,
Banane,

“Sjetila sam se savjeta komšinice da probam jedan trik sa bananom. Pojela sam cijelu bananu, a koru nisam bacala već sam je ostavila u frižideru da se ohladi.”

Banane,
Banane,

“Petnaestak minuta kasnije izvadila sam koru, legla u krevet i udobno se smjestila dok mi je kora hladila čelo. Osjetila sam malo pojačanje osjećaja i pulsiranje koje je polako usporavalo.”

Banane,
Banane,

“Nedugo zatim, toliko me je ovaj postupak opustio da je glava prestala da me boli i ja sam zaspala. Probajte obavezno ako imate problema sa glavoboljom”, ispričala je naša vjerna čitateljica.

Mi joj ovom prilikom zahvaljujemo što nam se obratila i ispričala svoje iskustvo. Vama preporučujemo da obavezno isprobate ovaj način liječenja glavobolje. Budite zdravi!!

Izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *