ISPOVJEST TUZLAKA: Umjesto na operaciju zdrav otišao kući, uz pomoć ova dva sastojka

Tuzlak Elvir D. (44) odlučio je ispričati kako se sam “spasio” od operacije koljena, uz pomoć samo dva sastojka, koja vjerovatno imamo svi u kući.

Naime, Elvir je posljednjih mjeseci osjećao strašne bolove u koljenima, od prekomjernog stajanja i rada, te mu je doktor preporučio da operiše koljena i tako pokuša ponovo bezbolno stati na noge. No, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rješenje.

– Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem čajeva i biljki, i znam da ona čita mnogo knjiga te zna mnogo o tome, upitao sam je za aavjet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savjetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim agdu (smjesu) od jabukovog domaćeg sirćeta i soli u omjeru 2-3 šoljice sirćeta i jednu šoljicu soli. Onda treba sve dobro izmiješati pa natopiti gaze u smjesu i umotati na koljena, sve to zamotati nekom krpom.

Već nakon prvog dana osjećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen tačno nakon pet dana. Evo već neko vrijeme nemam više problem sa koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao da idem. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima – ispričao je Elvir.

Naravno, mi ipak savjetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se prije ovog prirodnog poduhvata ipak posavjetuju sa svojim doktorom.

Izvor: DozaZdravlja.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *