Doktorka 6 puta nominovana za Nobela: Otkrila u detalje uzrok teških bolesti i način zaštite!

Da li ste nekad čuli za doktorku Johanu Budvig (Johanna Budwig)? Ova doktorka je čak šest puta nominovana za Nobelovu nagradu za dostignuća u medicini, a najpoznatija je bila po tome što je čak 90 odsto svojih pacijenata spasila od raka.

Njen rad podudara se sa tvrdnjama slavnog doktora Oto Hajnriha Varburga, koji je odavno otkrio uzrok i način liječenja raka – dati ćelijama više kiseonika, a dr Budvig je pronašla najbolji prirodni način da se to i uradi.

Na ovaj način, tvrdi se da je liječila različite tipove raka, čak i u terminalnoj fazi, bez ikakvih štetnih efekata. Zbog velikog uspjeha u liječenju, doktorka Budvig je postala najveći neprijatelj nuklearnoj i farmaceutskoj industriji, koji su početkom pedesetih godina prošlog vijeka zabranili njen rad, piše Healthy Definition. Priča se da su čelnici ovih industrija nadgledali njena istraživanja i želeli da uzmu recept, ali doktorka nikada nije želela da ga njima otkrije.

Doktorka Budvig otkrila je “đavolje trojstvo” koje garantuje rak – radijacija, toksini i kiselost organizma, koji se dodatno pogoršavaju nepravilnom ishranom i lošim navikama. Takođe, vjerovala je da je kiselost organizma posljednja faza kancera, kada hemijska struktura tijela postane toliko kisela da krvotok gotovo potpuno gubi sposobnost da prenese i zadrži kiseonik.

Radi paralele, nivo kiseonika kod zdravih osoba je između 98 i 100, dok kod pacijenata oboljelih od raka iznosi oko 60. Da li vam sada zvuči logično?

Kiseonik se u njihovoj krvi pretvara u otpad, poput ugljen dioksida, a nedostatak kiseonika izaziva formiranje ćelija tumora, koje moraju da mutiraju kako bi uzimale energiju iz fermentisanog šećera. Otpadne materije koje nastaju fermentacijom talože se u tkivima i proizvode još više toksina i ubijaju kiseonik u ćelijama i kiselost tijela. Rezultat ovog procesa je razmnožavanje kancerogenih ćelija i fatalan kraj. Sve ovo dokazao je dr Varburg, zbog čega je 1931. godine dobio Nobelovu nagradu.

Dakle, najjače oružje protiv kancerogenih ćelija je kiseonik. Metoda doktorke Budvig zapravo je proces stimulacije snabdevanja tijela kiseonikom, i to mnogo brže nego što je moguće kroz bilo kakvu standardnu terapiju. U isto vrijeme, ovim procesom se reguliše pH vrijednost i tijelo se vraća u alkalno stanje. Kada se alkalizuje, tijelo postaje puno kiseonika, koji je praktično otrov za mutirane ćelije raka.

Kao svoj lijek, doktorka Budvig je koristila smesu od lanenog ulja i kvark sira. U pitanju je svježi mliječni proizvod, a od drugih sireva se razlikuje po tome što ne sadrži ni trunku soli, niti usireno mlijeko. Veoma je popularan u Njemačkoj.

Svojim pacijentima savjetovala je da izbjegavaju štetnu hranu i loše masnoće, jer izazivaju uništenje kiseonika u ćelijama, a preporučivala esencijalne masne kiseline i zdrave namirnice. Takođe je naglašavala da je od izuzetnog značaja da osoba bude dovoljno izložena suncu, kako bi tijelo upijalo vitamin D3, koji je takođe moćan borac protiv raka.

Njen metod liječenja sastoji se od 2 faze. Prva vaza je potpuno prirodna i podrazumijeva liječenje proteinima iz kvark sira i omega 3 mastima iz lanenog ulja. Tretiranjem pacijenata na ovaj način, dr Budvig je otkrila da telo pacijenta sintetiše omega 3 masti iz lanenog ulja tačno onoliko koliko mu je potrebno.

“Bez svih masnih kiselina, smanjuje se funkcija respiratornih enzima i rezultat bi bilo gušenje, čak i kad bi pacijent dobio kiseonik vještačkim putem. Nedostatak ovih materija pogađa i druge vitalne funkcije. Prva je to što opada zasićenost tijela kiseonikom, a ljudi ne mogu da prežive bez vazduha, hrane i ovih masnih kiselina”, govorila je dr Budvig.

Drugi dio njene metode liječenja je ishrana. Svi pacijenti porali su da se pridržavaju sljedećih doktorkinih uputstava minimum 6 mjeseci.

Recept za prvi dio liječenja

Sastojci: čaša čistog kvark sira (obavezno provjeriti da li je napravljen od homogenizovanog mlijeka), malo kajenske paprike, 2 do 5 kašika lanenog ulja (ili 1 do 3 kašike svježe mljevenog sjemena lana).

Izvor: stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *